Eladó lakás 9. kerület, József Attila lakótelep, Belső-Ferencváros, Középső-Ferencváros, Külső-Ferencváros

Eladó lakások Budapest 9. kerület

Eladó Üzlethelyiség Középső-Ferencváros

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros
Eladó Üzlethelyiség
Balázs Béla utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Üzlethelyiség
  • Ár:250.000.000 Ft
  • Lakóterület:1000 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Állapot:Újszerű
  • Hivatkozási szám:E-IX-9-323
  • Érdeklődni:+36-20-852-8400

Leírás, további információk



Azonosító: E-IX-9-323

Budapest IX. kerületének dinamikus Középső-Ferencvárosában egy kiemelkedő lehetőség tárul az ingatlanfejlesztők és befektetők elé: eladásra kínálunk egy teljes garázsszintet a Balázs Béla utcában. 
A 2000 után épült társasház alagsorában elhelyezkedő 1000 nm-es terület akár 25 gépkocsi számára is kényelmes parkolást biztosít, emellett pedig raktárak, tárolók, autószervíz és egy gondnoki kislakás is része a komplexumnak.
Az ingatlanhoz tartozik egy újonnan felújított, utcai bejárattal rendelkező 50 nm-es üzlethelyiség, amely ideális lehet üzleteknek vagy szolgáltatóknak. Az ingatlan jelenlegi sokoldalú funkciói és bérlői szerződések kiváló befektetési lehetőséget teremtenek a piac dinamikus részén.
A közös költség mindössze 98 000 Ft/hó, ami az ingatlan általános karbantartását és a garázsszint rendjének fenntartását szolgálja. Az ingatlan kiváló közlekedési elérhetőséggel büszkélkedhet, a 2-es és 24-es villamosok könnyen elérhetők, míg a Nagyvárad tér mindössze 10 perces sétára található. Ez a komplexum a IX. kerület szívében egyedülálló befektetési és fejlesztési lehetőséget kínál az ingatlanpiac résztvevőinek.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225
 


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.