Eladó lakás 9. kerület, József Attila lakótelep, Belső-Ferencváros, Középső-Ferencváros, Külső-Ferencváros

Eladó lakások Budapest 9. kerület

Eladó Raktár József Attila ltp.

Budapest IX. kerület, József Attila ltp.
Eladó Raktár
Pöttyös utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Raktár
  • Ár:11.500.000 Ft
  • Lakóterület:72 m2
  • Emelet:Szuterén
  • Épület szintjei:5 szintes
  • Állapot:Közepes állapotú
  • Komfort:Fél komfort
  • Parkolás:Utcán, közterületen
  • Hivatkozási szám:E-IX-9-385
  • Érdeklődni:+36-20-852-8400

Leírás, további információk



Azonosító: E-IX-9-385

Kiváló Raktárhelyiség - Ideális Üzleti Lehetőség!

Budapest IX. kerületének felkapott részén a József Attila lakótelepen lévő Pöttyös utcában vált eladóvá ez a 72 nm-es raktárhelyiség. 
Fedezd fel ezt a remek lehetőséget a szuterén szinten elhelyezkedő raktárhelyiségünkben, amely tökéletes választás lehet vállalkozásod vagy tárolási igényeid számára! 
Az ingatlan stabil belső tartószerkezetével kitűnő lehetőséget kínál számodra. A statikai szakvélemény alapján a szükségtelen válaszfalak már eltávolításra kerültek, így az ingatlan teljesen kihasználható és tágasabb lett, viszont az elbontott kisméretű téglák  is a vételár részét képezik, úgy válaszfalak kialakítása könnyen gyorsan megoldható. 
A tulajdoni lapon 63 m2 szerepel, de a szakvélemények alapján a jelenlegi tényleges terület 72 m2. 
Az ingatlan főbb jellemzői közé tartozik a masszív belső tartószerkezet, amely 4 m tengelyosztású 50/30 cm méretű monolit vasbeton pillérekből áll. A pincefödém a külső falakra és pillérekre terhelő monolit vasbeton főtartókra támaszkodik, ami biztosítja az épület szilárdságát. 
Az ingatlan közös költsége 20 000 Ft/hó mely tartalmazza a felújítási alapot is. 
Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, így problémamentes vásárlást biztosít számodra és akár azonnal birtokba vehető. 
Az ingatlan rendelkezik közművekkel is. A társasház távhő fűtési rendszere áthalad az ingatlanon, így télen is kellemes hőmérsékletet biztosít. A világítás és áramvételi lehetőség a társasház világítási hálózatáról származik, így a villanyszámla is elhanyagolható. Az ingatlan szennyvíz csatlakozással rendelkezik, és a vízóra könnyen kiépíthető.
A raktár azonnal megtekinthető, és a vásárlási folyamat során minden szakmai tanácsban segédkezünk. Ne hagyja ki ezt a kivételes raktárhelyiséget, amely inspiráló lehetőségeket rejteget az új projektjeid vagy vállalkozásod számára!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.