Eladó lakás 9. kerület, József Attila lakótelep, Belső-Ferencváros, Középső-Ferencváros, Külső-Ferencváros

Eladó lakások Budapest 9. kerület

Eladó Raktár Belső-Ferencváros

Budapest IX. kerület, Belső-Ferencváros
Eladó Raktár
Üllői út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Raktár
  • Ár:32.000.000 Ft
  • Lakóterület:165 m2
  • Emelet:Szuterén
  • Épület szintjei:6 szintes
  • Állapot:Felújítandó
  • Hivatkozási szám:E-IX-11-012
  • Érdeklődni:+36-20-852-8394

Leírás, további információkAzonosító: E-IX-11-012

Budapest IX. kerületében, az Üllői út és a Kálvin tér közelében található egy 165 m2-es felújítandó szuterén helyiség, mely számos lehetőséget rejt magában. Az ingatlan jelenleg alkalmas raktárként funkcionál, de fantáziádnak csak a határa szabhatja meg, hogy milyen más célokra hasznosítható. Az áramellátás biztosított, és nincs beázás, így biztonságos környezetet nyújt a tároláshoz vagy akár más tevékenységekhez. A helyiségben található szellőzőcsövek könnyen leszerelhetőek, így maximalizálva a rendelkezésre álló teret, és még tágasabbá téve azt a kívánt cél eléréséhez. Összesen 5 különböző helyiségből áll, így lehetőség van az elrendezés variálására és az igények szerinti alakításra. Az ingatlan belmagassága 2,7 méter, ami ideális térérzetet biztosít a használók számára. Emellett a környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Összességében ez a felújítandó szuterén helyiség ideális választás lehet mind azoknak, akik raktározási célokat keresnek, mind azoknak, akik kreatív projektek megvalósítására vágynak egy jó elhelyezkedésű ingatlanban.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/289


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.